Avokaadopasta
Kokkuvõte
| Kogus | |
|---|---|
| Inspiratsioon | Hanna & Alexander Gullichsen "Safkaa - parempaa arkiruokaa" | 
| Valmistamisaeg | 15 minutit  | 
| Küpsemisaeg | 10 minutit  | 
| Koguaeg | 25 minutit  | 
| Kategooria | Pastaroad | 

Kirjeldus
Imehea soome päritolu pasta
Koostisained
 250 g
 pasta 2  
 avokaado 1 knt
 küüslauk 0.5  
 tšillikaun 0.5  
 laim (mahl) 1 spl
 õli 1 tl
 basiilik (värskelt hakitud) 1 tl
 petersell (värskelt hakitud) 1 tl
 koriander (värskelt hakitud) 70 g
 parmesani juustJuhised
Tükelda küüslauk ja tšillikaun peeneks. Suru kahvliga avokaadod kausis katki, lisa poole laimi mahl, küüslauk, tšilli, õli, ürdid (retseptis antud kogus on täitsa umbes pandud), juust, sool ja pipar.
Keeda pasta al dente, kurna ja jäta väike sorts keeduvett potipõhja alles. Lisa pastale avokaadosegu ja serveeri kohe.
Lisainfo
Avokaadod peavad olema valmis, st vajutades peab koor korralikult vetruma!