Caponata
Kokkuvõte
| Kogus | |
|---|---|
| Inspiratsioon | toiduteemal.blogspot.com | 
| Valmistamisaeg | 20 minutit  | 
| Küpsemisaeg | 30 minutit  | 
| Koguaeg | 50 minutit  | 
| Kategooria | Möksid, Vegan | 

Kirjeldus
Sitsiilia juurtega pommuhautis. No tõesti mõnus möks.
Koostisained
 2 spl
 õli 2  
 sellerivars 1  
 sibul (suurem) 1  
 pommu ehk baklažaan (suurem) 1 prk
 purustatud tomatid 1  
 paprika 1 tl
 pune ehk oregano 4 spl
 balsamico ehk palsamiäädikas 2 tl
 suhkur 2 spl
 kapparid 15  
 oliivid (rohelised)Juhised
Haki ja tükelda ära kõik koostisosad, mida hakkida ja tükeldada annab. Kuumuta pannil õli ja prae sellerit mõned minutid, siis lisa sibul ja pommu ning prae veel umbes 10 minutit. Uha sekka paprika ja tomatikonserv, vajadusel tiba vett. Puista juurde oregano. Lase podiseda madalal kuumusel vähemalt 20 minutit, kuni kõik koostisained on pehmed. Lõpus lähevad sisse palsamiäädikas, suhkur, kapparid, oliivid, sool ja pipar. Serveerimisel lisa juurde veel hakitud basiilik ja petersell.