Köögiviljalasanje valgehallitusjuustuga
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | www.toidutare.ee |
Valmistamisaeg | 30 minutit |
Küpsemisaeg | 45 minutit |
Koguaeg | 1 tund, 15 minutit |
Kategooria | Pastaroad |
Kirjeldus
Põnevat maitset annavad päikesekuivatet tomatid ja hallitusjuust.
Koostisained
9
lasanjeplaadid 1
sibul 1
paprika 400 g
suvikõrvits 8
päikesekuivatatud tomatid 1 prk
purustatud tomatid 2 spl
õli (päikesekuivatatud tomatite purgist) 0.5 tl
tüümian 0.5 tl
tšillipulber 100 g
valgehallitusjuust 250 g
kohupiimapasta (maitsestamata)Juhised
Haki sibul, suvikõrvits, paprika ja päikesekuivatatud tomatid väikesteks tükkideks. Kuumuta kõiki koos tšillipipraga paar minutit õlis. Lisa purustatud tomatid, tüümian ja sutsu soola ning hauta tasasel tulel 10 minutit.
Lõika hallitusjuustul kõvemad ääred ära, lõika väikesteks tükkideks, sega koos kohupiimaga ühtlaseks massiks ning maitsesta soola-pipraga.
Laota kolmandik köögiviljasegust ahjuvormi põhja ja sinna peale lasanjeplaadid. Tee samamoodi veel kaks kihti, kõige peale jäävad plaadid. Vala neile peale juustusegu ning küpseta 200-kraadises ahjus 35-40 minutit. Enne söömist lase 10 minutit jahtuda ja taheneda.