Kõrvitsakarri
Kirjeldus
Põnev ja maitsev paks kaste, kus saab korraliku portsu kõrvitsamarja ära kasutada.
Koostisained
 500 g
 kõrvits 1  
 sibul 1 spl
 õli 2 spl
 karripulber 1 tl
 ingveripulber 1 tl
 vürtsköömned 400 g
 purustatud tomatid 1.5 dl
 kookospiim 2 knt
 küüslauk 1.5 dl
 riisJuhised
Lõika kõrvits väikesteks kuubikuteks, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil õli ja lisa karripulber, vürtsköömned, ingver, sibul ja küüslauk. Prae 3-4 minutit, seejärel pane pannile kõrvits, purustet tomatid ja kookospiim. Podista umbes 20-25 minutit, vajadusel lisa sorts vett. Lõpus maitsesta soolaga, lisa sidrunimahl ja serveeri riisiga.