Kõrvitsakarri
Kirjeldus
Põnev ja maitsev paks kaste, kus saab korraliku portsu kõrvitsamarja ära kasutada.
Koostisained
500 g
kõrvits 1
sibul 1 spl
õli 2 spl
karripulber 1 tl
ingveripulber 1 tl
vürtsköömned 400 g
purustatud tomatid 1.5 dl
kookospiim 2 knt
küüslauk 1.5 dl
riisJuhised
Lõika kõrvits väikesteks kuubikuteks, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil õli ja lisa karripulber, vürtsköömned, ingver, sibul ja küüslauk. Prae 3-4 minutit, seejärel pane pannile kõrvits, purustet tomatid ja kookospiim. Podista umbes 20-25 minutit, vajadusel lisa sorts vett. Lõpus maitsesta soolaga, lisa sidrunimahl ja serveeri riisiga.