Liigu edasi põhisisu juurde
Retseptikud
  • Avaleht
  • Retseptid (105)
  • Muu inff

Sa oled siin

Avaleht » Recipes

Kõrvitsapüreesupp

Kokkuvõte

Kogus
inimest
InspiratsioonMaia Smõslova (F-Hoone peakokk)
Valmistamisaeg
20 minutit
Küpsemisaeg
20 minutit
Koguaeg
40 minutit
KategooriaSupid

Kirjeldus

Suur kõrvits lahti lõigatud, mis muud kui vaja üks paks ja vürtsine supp valmis vaaritada.

Koostisained

400 g
kõrvits
2  
kartulid
2  
sellerivars
2  
porgand
1  
sibul
1 spl
õli
1 tl
tšillihelbed
1 dl
vesi
2 knt
küüslauk
1 spl
sidrunimahl
1 spl
sinep
1 dl
kohvikoor
   
sool
   
basiilik (värske)

Juhised

Tükelda kõrvits, kartulid, porgandid, seller ja sibul. Prae sibulat ja sellerit mõned minutid koos tšillihelvestega õlis, seejärel lisa porgandid-kartulid ja prae veel umbes 5 minutit. Siis viska hulka kõrvits, prae veel natuke, lisa vesi ja hauta umbes 10 minutit. Kui juurikad pehmed, võta pott tulelt, uha sisse sidrunimahl, tükeldatud küüslauk, sinep, kohvikoor, sool ja basiilik. Saumikserda püreeks ja serveeri näiteks röstitud saiakuubikute või kõrvitsaseemnetega.