Müsli
Kokkuvõte
| Kogus | |
|---|---|
| Valmistamisaeg | 15 minutit  | 
| Küpsemisaeg | 45 minutit  | 
| Koguaeg | 1 tund  | 

Kirjeldus
Krõbe ja pähkline müsli kreeka jogurtiga söömiseks
Koostisained
 500 g
 kaerahelbed 90 g
 õli 100 g
 mesi 75 g
 päevalilleseemned 75 g
 kõrvitsaseemned 100 g
 mandlid (vm pähklid) 150 g
 rosinad (vm kuivatatud puuviljad)Juhised
Sega kaerahelbed õliga. Lisa mesi ja sega hoolikalt, et suuri tükke ei jääks. Lisa erinevaid seemneid-pähkleid-kookoshelbeid ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kui tahad tükilisemat müslit, suru massi suurema lusikaga vastu plaati. Küpseta 150 kraadi juures 40-50 minutit (või vähem) kuni müsli on kuldpruun. Lase jahtuda.
Pese rosinad vm kuivatatud puuviljad (nt viigimarjad, jõhvikad) ja sega müsliga. Säilitamiseks sobib hästi kaanega klaaspurk, muidu kaotab müsli oma krõbeduse.