Mustika-riisikook
Kokkuvõte
| Kogus | |
|---|---|
| Inspiratsioon | www.perenaine.ee ja Liina impro |
| Valmistamisaeg | 20 minutit |
| Küpsemisaeg | 1 tund |
| Koguaeg | 1 tund, 20 minutit |
| Kategooria | Magustoidud |

Kirjeldus
Vanillipudingu maitsega mõnus kiire kook.
Koostisained
1 dl
riis 2 dl
piim 2.5 dl
täisteranisujahu 50 g
või 1 dl
suhkur 3
muna 400 g
maitsestamata jogurt 40 g
vanillipudingupulber 200 g
mustikadJuhised
Keeda riisist, veest ja piimast riisipuder ning lase jahtuda. Näpi jahu koos rasvainega ühtlaseks massiks, lisa 1 muna ja veerand suhkrukogusest. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi, tee paarisentimeetrised servad ja pane veerand tunniks külmkappi. Sega ülejäänud 2 muna ülejäänud suhkruga, lisa maitsestamata jogurt, riisipuder, vanillipudingupulber ja mustikad. Vala täidis põhjale ja küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit.
Lisainfo
Kokku on koogis energiat umbes 2200 kcal.