Möldrikook
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | Toidutegu |
Valmistamisaeg | 15 minutit |
Küpsemisaeg | 35 minutit |
Koguaeg | 50 minutit |
Kategooria | Magustoidud |
Kirjeldus
Imehea ja lihtne viis õunauputusega toime tulemiseks.
Koostisained
150 g
või 200 g
hapukoor 350 g
nisujahuJuhised
Sulata potis madalal kuumusel või, lase pisut jahtuda ning sega seejärel hapukoore ja jahuga ühtlaseks. Pane tainas külmkappi paariks tunniks tahenema. Kui tainas on tahenenud, siis tee see pooleks ning rulli kaheks ahjuplaadi suuruseks latakaks. Pane üks taignalatakas ahjuplaadile, lao selle peale puhastatud õunasektorid (koor ülespoole), puista peale maitse järgi suhkrut ja kaneeli ning kata teise taignalatakaga. Pista kogu krempel ahju ning küpseta 200 kraadi juures 35 minutit.