Hirsi-kartuli panniroog
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | Oma maitse retseptiraamat, Kaie Mei |
Valmistamisaeg | 15 minutit |
Küpsemisaeg | 50 minutit |
Koguaeg | 1 tund, 5 minutit |
Kategooria | Möksid |
Kirjeldus
Toitev ja põneva indiapärase maitsenüansiga panniroog
Koostisained
Juhised
Pane hirss vette, sega veidi ja vala vesi ära. Seejärel kalla hirsile uus vesi peale ja keeda umbes 20 minutit, kuni hirss on pehme.
Samal ajal tükelda kooritud kartulid (võrdlemisi õhukesteks viilakateks), pommu (kuubikuteks) ja tšilli (pisikesteks tükkideks). Raputa pommutükkidele veidi soola.
Kuumuta pannil õli ja kuumuta seal apteegitilli- ja sinepiseemneid ning vürtsköömneid kuni praksumiseni. Seejärel lisa kartulid ja prae vähemalt 10 minutit. Siis uha sekka pommu ja tšilli ning prae veel 10 minutit. Vahepeal võid vajadusel õli juurde panna. Lõpus pane pannile keedetud hirss ja spinat ning podista kuni spinat on sulanud, vajadusel lisa tunde järgi vett (meil läks vett umbes 1 klaas). Maitsesta soolaga ja naudi.