Liigu edasi põhisisu juurde
Retseptikud
  • Avaleht
  • Retseptid (105)
  • Muu inff

Sa oled siin

Avaleht » Recipes

Avokaadopasta

Kokkuvõte

Kogus
inimest
InspiratsioonHanna & Alexander Gullichsen "Safkaa - parempaa arkiruokaa"
Valmistamisaeg
15 minutit
Küpsemisaeg
10 minutit
Koguaeg
25 minutit
KategooriaPastaroad

Kirjeldus

Imehea soome päritolu pasta

Koostisained

250 g
pasta
2  
avokaado
1 knt
küüslauk
0.5  
tšillikaun
0.5  
laim (mahl)
1 spl
õli
1 tl
basiilik (värskelt hakitud)
1 tl
petersell (värskelt hakitud)
1 tl
koriander (värskelt hakitud)
70 g
parmesani juust
   
sool
   
pipar

Juhised

Tükelda küüslauk ja tšillikaun peeneks. Suru kahvliga avokaadod kausis katki, lisa poole laimi mahl, küüslauk, tšilli, õli, ürdid (retseptis antud kogus on täitsa umbes pandud), juust, sool ja pipar. 

Keeda pasta al dente, kurna ja jäta väike sorts keeduvett potipõhja alles. Lisa pastale avokaadosegu ja serveeri kohe.

Lisainfo

Avokaadod peavad olema valmis, st vajutades peab koor korralikult vetruma!