Liigu edasi põhisisu juurde
Retseptikud
  • Avaleht
  • Retseptid (105)
  • Muu inff

Sa oled siin

Avaleht » Recipes

Ricotta-pannkoogid

Kokkuvõte

Kogus
pannkooki
Inspiratsioonwww.perenaine.ee
Valmistamisaeg
20 minutit
Küpsemisaeg
20 minutit
Koguaeg
40 minutit
KategooriaMagustoidud

Kirjeldus

Mõnusalt kohevad pannkoogid pühapäevahommikuks :)

Koostisained

200 g
täisteranisujahu
1.5 tl
küpsetuspulber
1 pn
sool
1 tl
vaniljesuhkur
4  
muna
30 g
suhkur
300 ml
keefir (või pett)
400 g
ricotta
   
õli (praadimiseks)

Juhised

Sega jahu küpsetuspulbri, soola ja vaniljesuhkruga.

Eralda munavalged ja -kollased, vahusta munakollased suhkruga, lisa keefir ja ricotta, sega ühtlaseks massiks ja lisa sinna jahusegu.

Mikserda munavalged vahuks, sega ettevaatlikult ülejäänud taina hulka. 

Kuumuta pannil õli, tee väiksemat sorti pannkoogid ja prae need keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.