Hapukoorekook
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | Liina impro ja toiduteemal.blogspot.com |
Valmistamisaeg | 15 minutit |
Küpsemisaeg | 45 minutit |
Koguaeg | 1 tund |
Kategooria | Magustoidud |
Kirjeldus
Lihtne ja õhuline
Koostisained
Põhi
180 g
kakaoküpsised (Selga omad on kõige paremad) 100 g
võiTäidis
3
muna 50 g
suhkur 2 tl
vaniljesuhkur 500 g
hapukoor (10%) 250 g
keefir 2 spl
kartulitärklis (kuhjaga) 0.5
sidrun (mahl) 200 g
mustsõstrad (vm hapukad marjad)Juhised
Purusta kakaoküpsised (kui tahad, lisa ka paar teelusikat magustamata kakaopulbrit), sega sulatatud võiga ja suru küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhja.
Täidise jaoks sega munad suhkru ja vaniljesuhkruga, lisa hapukoor, keefir, kartulitärklis ja sidrunimahl.
Põhjale pane peale marjad ja siis vala sinna täidis.
Küpseta 180 kraadi juures 45-50 minutit.