Kapsakotletid
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | www.toidutare.ee |
Valmistamisaeg | 20 minutit |
Küpsemisaeg | 30 minutit |
Koguaeg | 50 minutit |
Kirjeldus
Mahedamaitselised lihtsad kotletid
Koostisained
900 g
kapsas 3
muna 3 dl
jahu 3 dl
hapukoor 1.5 tl
sool 1 tl
must pipar 0.5 tl
muskaatpähkelJuhised
Haki kapsas jämedateks tükkideks ja keeda peaaegu pehmeks. Kurna, jahuta veidi ning haki keedetud kapsas hästi peeneks. Lisa maitseained, jahu, munad ja hapukoor ning sega ühtlaseks. Kuumuta pannil õli ning prae kummaltki poolt 3-4 minutit. Kuna kotlette on hea praadida suhteliselt õlisel pannil, võid nad pärast panna köögipaberile, mis liigse õli endasse imab. Ja kui sellest tegevusest veel jaksu üle jääb, pane kotletid 5-10 minutiks ahju järelküpsema.
Lisainfo
Antud kogustest tuleb suur hunnik kotlette, mida jätkub vabalt mitmeks päevaks. Võib jagada kotletiteo 2-3 päeva peale, st hoida tainast vahepeal külmkapis, kuna värskelt praetud kotletid on paremad kui külmkapis seisnud ja ülessoojendatud.