Kartuliklimbid
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | Rudolf Visnapuu |
Valmistamisaeg | 30 minutit |
Küpsemisaeg | 20 minutit |
Koguaeg | 50 minutit |
Kirjeldus
Pidada olema traditsiooniline eesti toit
Koostisained
8
kartulid (keedetud, keskmised) 180 g
jahu 1
muna 2 knt
küüslauk 2 tl
soolJuhised
Tee kartulid kahvliga pudruks, lisa jahu, muna, sool ja pipar ning sega läbi. Vormi tainast väikesed pallid. Pane vesi keema ja keeda klimpe kuni nad pinnale tõusevad. Seejärel õngitse klimbid välja. Haki küüslauk. Kuumuta pannil õli ja prae küüslauku ning kartuliklimpe 15-20 minutit kuni nad on kenasti kuldpruunid. Raputa peale tilli ja sibulat ning serveeri koos hapukoorega.