Õunakrõbedik
Kokkuvõte
| Kogus | |
|---|---|
| Valmistamisaeg | 20 minutit  | 
| Küpsemisaeg | 30 minutit  | 
| Koguaeg | 50 minutit  | 
| Kategooria | Magustoidud | 

Kirjeldus
Lihtne maitsev moodus õunauputuse vähendamiseks.
Koostisained
 6  
 õun (keskmised) 1 dl
 kaerahelbed 1.5 dl
 kaerajahu 0.75 dl
 fariinsuhkur 75 g
 või 2 tl
 kaneelJuhised
Lõika õuntest õhukesed viilakad ja laota ahjuvormi. Sega omavahel kuivaineid, lisa külm rasvaine ning pudista-peenesta, kuni puru valmis. Raputa puru õuntele ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Kindlasti maitseb soe õunakrõbedik oivaliselt koos vaniljejäätisega.