Liigu edasi põhisisu juurde
Retseptikud
  • Avaleht
  • Retseptid (105)
  • Muu inff

Sa oled siin

Avaleht » Recipes

Paks hernesupp suitsujuustuga

Kokkuvõte

Kogus
inimest
InspiratsioonLiina impro
Valmistamisaeg
15 minutit
Küpsemisaeg
1 tund
Koguaeg
1 tund, 15 minutit
KategooriaSupid

Kirjeldus

Mõnus paks supp. Lusika püstijäämine garanteeritud.

Koostisained

2 dl
herned (kuivatatud, rohelised)
0.5 dl
odrakruubid (kuivatatud)
1.5 l
vesi
1 spl
õli
1  
porgand
1  
sibul
1.5 spl
sinep
100 g
suitsujuust
2  
loorberileht
   
sool
   
hapukoor

Juhised

Leota herneid 6-8 tundi ja kruupe 3-4 tundi külmas vees. Pane herned ja kruubid veega keema. Prae hakitud sibul ja porgand õlis ning lisa supile, kui supp on umbes 30 minutit keenud. Keeda veel 30 minutit, kuni supp on parajalt paks. Soovi korral lisa vahepeal 15 minutiks ka loorberilehed. Maitsesta sinepi ja soolaga. Kõige lõpus lisa tükeldatud suitsujuust ja keera pliit välja. Serveeri hapukoorega.