Paks hernesupp suitsujuustuga
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | Liina impro |
Valmistamisaeg | 15 minutit |
Küpsemisaeg | 1 tund |
Koguaeg | 1 tund, 15 minutit |
Kategooria | Supid |
Kirjeldus
Mõnus paks supp. Lusika püstijäämine garanteeritud.
Koostisained
2 dl
herned (kuivatatud, rohelised) 0.5 dl
odrakruubid (kuivatatud) 1.5 l
vesi 1 spl
õli 1
porgand 1
sibul 1.5 spl
sinep 100 g
suitsujuust 2
loorberilehtJuhised
Leota herneid 6-8 tundi ja kruupe 3-4 tundi külmas vees. Pane herned ja kruubid veega keema. Prae hakitud sibul ja porgand õlis ning lisa supile, kui supp on umbes 30 minutit keenud. Keeda veel 30 minutit, kuni supp on parajalt paks. Soovi korral lisa vahepeal 15 minutiks ka loorberilehed. Maitsesta sinepi ja soolaga. Kõige lõpus lisa tükeldatud suitsujuust ja keera pliit välja. Serveeri hapukoorega.