Pariisi õunakook
Kokkuvõte
| Kogus | |
|---|---|
| Inspiratsioon | www.nami-nami.ee | 
| Valmistamisaeg | 20 minutit  | 
| Küpsemisaeg | 45 minutit  | 
| Koguaeg | 1 tund, 5 minutit  | 
| Kategooria | Magustoidud | 

Kirjeldus
Eriti mahlane õunakook
Koostisained
Tainas
 100 g
 nisujahu 50 g
 suhkur 1 tl
 vaniljesuhkur 1 tl
 küpsetuspulber 0.25 tl
 sool 3  
 muna 3 spl
 õli 1 dl
 piim 750 g
 õunad (hapukad)Kate
 60 g
 suhkur 1  
 muna 2 spl
 õli 1 tl
 kaneelJuhised
Sega jahu, suhkur, vaniljesuhkur, küpsetuspulber ja sool. Lisa lahtiklopitud munad, õli ja piim. Viiluta õunad, sega tainasse ning vala segu koogivormi. Katte jaoks klopi omavahel kaneel, suhkur, muna ja õli. Küpseta 200-kraadises ahjus 45 minutit, 15 minutit enne lõppu vala peale kate. Kook maitseb imehea nii soojalt kui külmalt.