Ricotta-pannkoogid
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | www.perenaine.ee |
Valmistamisaeg | 20 minutit |
Küpsemisaeg | 20 minutit |
Koguaeg | 40 minutit |
Kategooria | Magustoidud |
Kirjeldus
Mõnusalt kohevad pannkoogid pühapäevahommikuks :)
Koostisained
200 g
täisteranisujahu 1.5 tl
küpsetuspulber 1 pn
sool 1 tl
vaniljesuhkur 4
muna 30 g
suhkur 300 ml
keefir (või pett) 400 g
ricottaJuhised
Sega jahu küpsetuspulbri, soola ja vaniljesuhkruga.
Eralda munavalged ja -kollased, vahusta munakollased suhkruga, lisa keefir ja ricotta, sega ühtlaseks massiks ja lisa sinna jahusegu.
Mikserda munavalged vahuks, sega ettevaatlikult ülejäänud taina hulka.
Kuumuta pannil õli, tee väiksemat sorti pannkoogid ja prae need keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.