Seene-paprikapirukas nuudlipõhjal
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | "Taimetoidud kõigile" |
Valmistamisaeg | 30 minutit |
Küpsemisaeg | 45 minutit |
Koguaeg | 1 tund, 15 minutit |
Kategooria | Pastaroad, Soolased pirukad |
Kirjeldus
Huvitava nuudlipõhjaga maitsev piirakka.
Koostisained
Juhised
Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees koos õliga pehmeks (väikeste nuudlite puhul läheb aega umbes 3-4 minutit). Kurna nuudlid ja sega nende hulka või. Tõsta nuudlid 24 cm läbimõõduga vormi ning suru põhja ja äärtele. NB! Kui kasutad lahtikäivat vormi, vooderda see kogu ulatuses seestpoolt küpsetuspaberiga, muidu hakkab täidisevedelik nuudlite vahelt välja jooksma. Lisaks lase põhjal veidi jahtuda, et nuudlid paremini kokku hakkaksid.
Täidise jaoks haki sibul, paprikad ja seened. Kuumuta pannil õli ja prae sibulat, lisa seene- ja paprikatükid, maitsesta sojakastme (või soola), pipra ja punega, prae veel umbes 4-5 minutit. Tõsta segu nuudlipõhjale.
Klopi munad lahti, lisa piim ja veidi jahvatet muskaatpähklit. Vala vormi seene-paprikasegu peale, riivi sinna otsa juust ning küpseta pirukat 180-kraadises ahjus umbes 45 minutit.