Sibulapirukas
Kokkuvõte
| Kogus | |
|---|---|
| Inspiratsioon | www.heatoit.com | 
| Valmistamisaeg | 20 minutit  | 
| Küpsemisaeg | 35 minutit  | 
| Koguaeg | 55 minutit  | 
| Kategooria | Soolased pirukad | 

Kirjeldus
Mahlane maitsev tervislik, huvitav põhi on ka
Koostisained
Põhi
 1 dl
 nisujahu 1 dl
 kaerahelbed 1 tl
 küpsetuspulber 1 tl
 sool 1  
 porgand (keskmine) 75 g
 võiTäidis
 2 spl
 õli 4  
 sibul 1 tl
 tüümian 2 dl
 piim 2  
 muna 0.25  
 muskaatpähkel 100 g
 riivjuustJuhised
Sega omavahel jahu, kaerahelbed, küpsetuspulber ja sool. Lisa riivitud porgand ja toasoe või ning sõtku ühtlaseks. Suru võitatud pirukavormi põhja ja äärtesse. Tõsta pooleks tunniks külmkappi. Eelküpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.
Kuumuta pannil õli, lisa sibul, veidi soola ja tüümian ning hauta madalal tulel klaasjaks, 15-20 minutit. Klopi munad lahti, sega piimaga ja maitsesta muskaatpähkli, soola ja musta pipraga.
Kata eelküpsetatud põhi sibulaga ja vala peale muna-piima segu. Raputa peale juust ja küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.