Spinati-ricottatäidisega cannellonid
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | nami-nami.ee |
Valmistamisaeg | 15 minutit |
Küpsemisaeg | 25 minutit |
Koguaeg | 40 minutit |
Kategooria | Pastaroad, Vormiroad |
Kirjeldus
Kergesti ja kiiresti valmivad pastatorud spinati-ricotta täidisega.
Koostisained
13
cannellonid 250 g
spinat (külmutatud) 250 g
ricotta 100 g
maitsestamata jogurt 300 g
purustatud tomatid 50 g
parmesani juustJuhised
Sulata külmutatud spinat ja kalla ära liigne vesi. Sega kausis spinat, ricotta, maitsestamata jogurt ja maitseained. Pane kolmandik purustatud tomatitest (sega selle hulka ka basiilikut) ahjuvormi põhja ja jaota ühtlaseks. Täida pastatorud seguga ja aseta ahjuvormi, nii et torud katavad selle põhja. Vala ülejäänud tomatid pastatorude peale ning kata seejärel riivitud parmesaniga. Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit.