Suvikõrvitsalasanje
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | www.nami-nami.ee |
Valmistamisaeg | 20 minutit |
Küpsemisaeg | 45 minutit |
Koguaeg | 1 tund, 5 minutit |
Kategooria | Pastaroad |
Kirjeldus
Isegi Garfieldile maitseks.
Koostisained
1 kg
suvikõrvits 2 spl
õli 2 knt
küüslauk 0.5 tl
tšillihelbed (või tšillipulber) 250 g
ricotta 400 g
tomatipasta 100 g
riivjuust 12
lasanjeplaadidJuhised
Kuumuta pannil õli. Lisa jämedalt riivitud suvikõrvits, hakitud küüslauk ja tšillihelbed. Prae umbes 5 minutit kuni suvikõrvits pehmeneb. Võta pann tulelt, sega suvikõrvits ricottaga, sega juurde hakitud basiilik ning maitsesta soola-pipraga.
Järjekord selline: ahjuvormi põhja kolmandik suvikõrvitsasegust, kolmandik tomatikastmest ning 6 lasanjeplaati (sõltuvalt ahjuvormi suurusest muidugi ka). Korda. Kõige peale suvikõrvitsasegu, tomatikaste ja riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 40-45 minutit. Enne söömist lase 10 minutit jahtuda-taheneda.