Suvikõrvitsapirukas
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | www.nami-nami.ee |
Valmistamisaeg | 20 minutit |
Küpsemisaeg | 30 minutit |
Koguaeg | 50 minutit |
Kategooria | Soolased pirukad |
Kirjeldus
Tõeline hitt suvikõrvitsahooajaks, lihtne teha pealekauba!
Koostisained
500 g
lehttainas 500 g
suvikõrvits 2 knt
küüslauk 150 g
toorjuust (maitsestamata) 70 g
parmesani juustJuhised
Lõika suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Pane kaussi koos soolaga, lase 10-15 minutit seista, vala tekkinud vedelik ära ja lisa must pipar, hakitud küüslauk ja sorts õli. Sega kätega läbi ja jäta 10 minutiks maitsestuma.
Rulli lehttainas plaadile ja määri peale toorjuust. Siis lao suvikõrvitsaviilud, riivi peale parmesan ja küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni juust on kenasti kuldne.
Lisainfo
Kasutasime juustuna Valio Fortet, täitsa hää.