Liigu edasi põhisisu juurde
Retseptikud
  • Avaleht
  • Retseptid (105)
  • Muu inff

Sa oled siin

Avaleht » Recipes

Tatrapannkoogid peedi-seenesalatiga

Kokkuvõte

Kogus
inimest
Inspiratsioonliisil.blogspot.com (salat) + impro
Valmistamisaeg
30 minutit
KategooriaMähikud, Salatid

Kirjeldus

Maitsev viis, kuidas sügisel marineeritud seeni ära kasutada.

Koostisained

Peedi-seenesalat
300 g
peet (keedetud)
200 g
seened (marineeritud)
2  
marineeritud kurk
80 g
maitsestamata jogurt
80 g
hapukoor
50 g
majonees
   
sool
   
pipar
Pannkoogid
2.4 dl
piim
1  
muna
1 spl
õli
0.6 dl
tatrajahu
0.6 dl
nisujahu
1 tl
sool
2 tl
suhkur

Juhised

Esimesena valmista salat. Selleks haki keedupeet ja marineeritud kurgid suupärasteks kuubikuteks ning lisa juurde marineeritud seened. Sega juurde kastme koostisosad ja maitseained, sega salat korralikult ära ning pane külmkappi.

Teiseks valmista pannkoogitainas. Selleks vahusta kausis muna, vala juurde piim ja õli, seejärel jahud ja maitseained ning sega ühtlaseks tainaks. Lase tainal 15+ minutit seista. Seejärel kuumuta pannil õli ning prae ülepannikooke mõlemalt poolt (sellest kogusest saab umbes 4 pannkooki, kuid see sõltub ka panni suurusest).

Serveerimiseks pane taldrikule pannkook ja selle peale sobilik kogus salatit – koos maitsevad nad imehästi. Samas võid salatit ja pannkooke süüa ka eraldi (daah!).