Tikka masala tofuga
Kirjeldus
Tõlgituna: tofutükid indiapärases vürtsisegus.
Koostisained
 2 knt
 küüslauk 1 spl
 garam masala 2 tl
 paprikapulber 2 tl
 vürtsköömned 1 tl
 koriander (jahvatatud) 1 tl
 tšillipulber 2 spl
 õli 200 g
 maitsestamata jogurt 125 g
 tofu 1  
 sibul 0.5 prk
 purustatud tomatid 2 spl
 mandlilaastud 50 ml
 kohvikoor (või vahukoor) 2 spl
 sidrunimahl 1.5 dl
 riisJuhised
Maitseainesegu jaoks koori ja riivi ingverijuur, lisa vürtsid, hakitud küüslauk ja 1 spl õli. Sega see kokku tükeldatud tofu ja maitsestamata jogurtiga.
Kuumuta pannil õli, prae sibulat mõned minutid ja seejärel lisa tofu-jogurti-vürtsisegu. Kuumuta veidi, lisa purustatud tomatid ja mandlilaastud ning podista 5 minutit. Lõpus vala hulka koor, sidrunimahl ning maitsesta värske koriandri ja soolaga. Kõrvale sobib hästi riis.
Lisainfo
Klassikaliselt tehakse seda toitu kanaga ja see pidavat olema briti söögikohtades populaarseim roog.