Tilline hautis rosmariiniste klimpidega
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | theppk.com |
Valmistamisaeg | 15 minutit |
Küpsemisaeg | 45 minutit |
Koguaeg | 1 tund |
Kategooria | Möksid |
Kirjeldus
Juurikad paksus jahukastmes koos rohke rosmariiniga maitsestatud pallikestega.
Koostisained
Juhised
Puhasta ja lõigu kõik köögiviljad sobiliku suuruse ja kujuga tükkideks. Kuumuta potis õli, lisa sellesse 0,3 dl jahu ja sega 3-4 minutit. Seejärel pane potti sibul, küüslauk ja sool ning prae neid tihti segades ca 5 minutit. Lisa kiiresti segades potti ka puljong ning seejärel seller, kartul, porgand, till, tüümian, paprikapulber ja must pipar. Podista hautist kaane all 20-25 minutit, vahetevahel segades.
Sellal kui hautis podiseb, valmista klimbitainas. Sega kausis 1,7 dl jahu, küpsetuspulber, sool ja peeneks hakitud rosmariin. Lisa kuivainete segule õli ja piim ning sega ühtlaseks.
Kui hautis on kaane all piisava aja podisenud, lisa sellesse oad ning maitse järgi sojakastet ja tomatipastat. Sega hautis ära ning seejärel pane ükshaaval hautise pinnale supilusikaga klimbitaigna pätsakad. Kata pätsakad hautisega ning lase neil kaane all ca 15 minutit küpseda. Serveeri basmati riisiga.