Tofu-brokoli-riisinuudlisalat
Kokkuvõte
Kogus | |
---|---|
Inspiratsioon | Liina impro |
Valmistamisaeg | 20 minutit |
Küpsemisaeg | 20 minutit |
Koguaeg | 40 minutit |
Kategooria | Salatid |
Kirjeldus
Tervislik soe idamaiste mõjutustega salat
Koostisained
250 g
tofu 3 spl
sojakaste 2 spl
riisiäädikas 2 knt
küüslauk 1
ingverijuur (2-3 cm) 400 g
brokoli 100 g
riisinuudlid 50 g
india pähklid (või maapähklid) 1
porgand 0.5
redis (valge)Juhised
Tükelda tofu, küüslauk ja ingver. Tee sojakastmest, riisiäädikast, küüslaugust, ingverist ja tšillist marinaad (vedelikku võiks olla nii palju, et tükid saaksid enam-vähem vedelikku kastetud) ja hoia tofutükke mõned tunnid segus maitsestumas.
Keeda valmis riisinuudlid, tee porgand ja redis ribadeks, tükelda brokoli, pruunista pähkleid kuival pannil.
Kuumuta pannil kookosrasv ja prae tofutükke umbes 10 minutit, kuni nad mõnusalt krõbedad on. Lisa brokoli, porgand ja redis ning prae veel umbes 5-10 minutit. Lisa kõik ülejäänud koostisained, sega ja serveeri koos rohelise sibulaga.