Pirukapõhi
Kokkuvõte
| Kogus | |
|---|---|
| Valmistamisaeg | 10 minutit  | 
| Kategooria | Soolased pirukad | 
Kirjeldus
Täisteranisujahust põhi, millele saab kõiksuguseid pirukaid peale teha.
Koostisained
 50 g
 või 3 spl
 hapukoor (kuhjaga) 3 dl
 täisteranisujahu 3 spl
 vesi (külm)Juhised
Näpi pehme või, hapukoor ja jahu. Lisa lusikatäite haaval vesi ja sega ühtlaseks tainaks. Suru tainas 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja natuke ka äärtele ning pane tunniks külmkappi. Põhja võib eelküpsetada 7-8 minutit.
Lisainfo
Pirukatäidiste maailm on lai: pakkuda on porru-kodujuustu, porgandi-paprika ja peeditäidis.